Le Soleil Fruité : de beste camping in Valence

Wil je weten hoe je een geweldige vakantie doorbrengt in een charmante en verrassende omgeving? Zo ja, dan bent u op het juiste artikel. Dus lees verder en ontdek camping Le Soleil Fruity, de beste camping voor een vakantie in Valence.

Ontdek een prachtige omgeving

Ontdek in de stad Châteauneuf-sur-Isère, op enkele kilometers van Valence, een omgeving die natuur en innovatie combineert. Camping Le Soleil Fruity heet u welkom in het departement Drôme, in een warme sfeer. Het is gelegen in de regio Auvergne-Rhône-Alpes en nodigt uit tot zowel leuke als leerzame activiteiten. Met meer dan 100 vestigingen ontstond bijna 13 jaar geleden dit 4-sterren etablissement. Het nodigt u uit om de vele troeven te ontdekken die beschikbaar zijn op verschillende niveaus. Geniet van een oogverblindend landschap waar de elementen van de natuur elkaar harmonieus aanvullen om je vol emoties te geven. Reserveer op deze camping Valence.

Luxe accommodatie

Op camping Le Soleil Fruity heeft u de keuze tussen verhuur en staanplaatsen. Kies je voor verhuur, dan zul je moeten kiezen tussen verschillende soorten stacaravans in verschillende soorten en maten. Ruim en comfortabel, de accommodatie op de site voldoet aan veel behoeften. De stacaravans van deze 4-sterrencamping bieden plaats aan meer dan 5 personen en beslaan grote oppervlakten. Ze hebben een aantal slaapkamers die tot 3 kunnen oplopen. Met zijn groen en frisse lucht is deze camping in Valence ideaal voor een vakantie met familie of vrienden. Houdt u van contact met de natuur of houdt u van klassiek kamperen, dan zult u de kale oppervlakten, begrensd door vegetatie, waarderen.

Waarom kiezen voor een verblijf op camping Le Soleil Fruity?

Camping Le Soleil Fruity biedt u een breed scala aan diensten en apparatuur om u te vermaken. Een groot watergebied staat tot uw beschikking voor uw verschillende waterspelletjes en -activiteiten. U kunt uw handen uit de mouwen steken in het peuterbad of het verwarmde zwembad om te ontspannen. Aarzel niet om deel te nemen aan het entertainment dat op de camping plaatsvindt om de mix tussen kampeerders mogelijk te maken. Daarnaast zijn er nog vele andere diensten voor u beschikbaar. Er zijn onder andere de uitzending van evenementen van verschillende soorten, de wasserette, het restaurant. U kunt ook profiteren van onbeperkte gratis toegang tot de wifi van de camping vanaf het terras en de bar.

Profiteer ook van een verblijf op deze camping in Valencia om verschillende bezienswaardigheden te bezoeken, zoals:

  • het Ideale Paleis van de Postbode Cheval op 30 km van de camping
  • het Château de Crussol op 11 km
  • de kloven van de Bourne op 40 km van de camping
  • de Eyrieux-vallei binnen 40 km
  • Dierentuin van Upie 25 km van de stad Châteauneuf-sur-Isère.

De toutes récentes actus d'un point de vue Toerismekrant sur toerismekrant.nl.

Toerismekrant